Bağırsak sesleri çok normal sizi anlıyorum çünkü endişelenip bende doktoruma sormuştum evet ilk günler gerçekten zorluyor insanı siz daha çok başında olduğunu için zor geliyor biz 58 günlük olduk ama ilk günler hala bence en zoruydu çünkü hem kimlik karmaşası yaşıyorsun hem gerçekten yoruluyorsun ve emzirmenin de ekstra verdiği bir yorgunluk ve uyku hali var (en azından bende öyle oluyordu) ama yavaş yavaş sende vücudunda yeni hayatına alışmaya başlıyorsun. Bu arada boğazına kaçıyor demişsin sütün tazyikli mi geliyor çünkü benim öyle ve hala daha çok dikkat etmeye çalıştığım halde oluyor öncelikle korkma (ne kadar mümkün bilmiyorum çünkü ben hala korkuyorum) kaldırıp sırtına pat pat yap sütünün tazyikli olmasını engellemek içinde makas tutuşu yapabilirsin arkaya yaslanarak sanki uzanıyormuş gibi baya bi yaslanarak emzirebilirsin ve beneğin başını hafif yukarda tutabilirsin bunlar benim deneyip fayda gördüklerim ve emin ol bebeğine yeteceksin çünkü sen onun meleğisin senden başkasına ihtiyacı yok zaten şu an