sgs 2.ay aşısı yaptıran anneler aşı sonrası ne gibi belirtileriniz oldu? Açıkçası biraz korkuyorum bebem zaten huysuz aşıdan sonra dahada huysuz olur mu
aysegul_my sgs bizde 1. Ay aşısı çok huysuzluk yapti sürekli ağladı calpol verdim sakinleşmişti 2. Ay aşisından bende cok korkuyorum 3 aşı birden onu cok huysuzlaştırir die düşünüyorum
Cankuzuannesi sgs zaten huysuzmuş biraz daha huysuz olur napacaksın dkdjdjd iyi huylu olsa hadi huyu bozulur dersin de 😂şaka maka evet biraz ateş yapar calpol vereceksin o kadar ❤️
sgs aysegul_my bende bundan çok korkuyorum 3 tane birden vuracaklar. İnşallah korkutugumuz kadar olmaz
ahbus94 Biz de uykuya direnme oldu, huzursuzlukta oldu. Ama çok uzun sürmedi ¾ güne toparladı. Ateşi vs çıkmadı.
sgs Cankuzuannesi ayy herhalde bayılırım artik 😂😂 normal huysuzlugu mahvediyor aşıdan sonrasının düşünemiyorum 🤦
sumeyyeilhan Bizde aşırı huysuzluk oldu tüm gün ağladı ateş yapmadı ertesi gün de bir şey yoktu zaten geçmişti ama eve gelir gelmez birde akşam yatarken ateş düşürücü vermiştim ben