ahbus94 zehraliva26 bizimde öyle nazalnem diye burun damlası var onu sık her iki burnuna nemli tutuyor ve bazen hapsirtiyor çıkıyor içindekiler. Bir de serum fizyolojik sıkıp çekiyorum
beyoglu67 zehraliva26 serum fizyolojik sıkıyorum burnuna Sonra e bebekten aldigim baby plus marka aspiratörle cekiyorum.
Kepekekmegi zehraliva26 markasını bilmiyorum da e bebekten almıştım ben aspiratör kullanamam diye pompa şeklinde olandan almıştım 6 aylık oldu doğduğundan beri kullanıyoruz memnunum ben
ceylinsmom Sterimar diye bir sprey aldım serum fizyolojiklerde aşırı kimyasal var dediğim marka sprey çok iyi
beyoglu67 21 gunluk oglum varda bende burnunu serum fizyolojik sıkıp aspiratörle cekiyorum. Dün aksam yine yaptımda sonrasında ara ara öksürük basladi cocugumda. Normal mi acaba ya Bugun bi kere öksürdü Dün akşam iki kere falan Siz dede öksürük oluyor mu
_Pnr_Kmrc_ beyoglu67 bende bebeğime aynı şekilde burun temizliği yapıyorum genizde kalan tuzlu suyu öksürük,kusma yada hapşırma ile atar demişti doktorum muhtemelen sizinde kalan tuzlu suyu çıkarma yöntemi öksürükle olmuştur💐
adaatuna zehraliva26 yaa doğduğu günden beri her hırıltı duyduğumuzda yaptık ve o kadar rahatlıyor ki. Ben de yapamadığım için eşim yapıyor. Anneler kıyamıyor. Ama mutlaka yapın. Özel burunun içine koymalık uçlar var onları da kullanabilirsiniz
beyoglu67 zehraliva26 benim ikinci bebek oldugu icin ben aliskinim😅 Zamanla alisiyosun ve onun iyiliği için yaptiginin farkina variyosun merak etme
beyoglu67 _Pnr_Kmrc_ yaa teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için🙏🏻🙏🏻 Her öksürükte eyvah hasta olcak galiba diyordum aklim cikiyordu🥲