Papatya-eylul88 Kakasi azaldi normal mi:( 2 ayligiz.süt icerken sıvı gibiydi bide bunda katı yani oyun hamuru gibi camur gibi kati yani.mama markası hipp
kukuliiii Papatya-eylul88 bende alerji mamasına geçtim emziriyorumda ama 4 5 gün yapmıyor ve dediğin gibi kakası o cıvık hali yok çamur gibi oldu 🤣 normal yani mama kakası öyle oluyor biz fitille yaptırıyoruz malesef çok huysuzlanırsa :(
bratzbaby Papatya-eylul88 mamayla alakalı bende ilk hep hipp kullandım kabız oldu hadi dedim değiştirmeyim alışır dedim ama nerde sma denedim, aptamil denedim olmadı bebelac gold 1 çok iyi geldi şükür bide nurse harveys damla dene derim
Papatya-eylul88 CaninannesiCemre banada tam tersi iyi gelmiş yaramiş diyolar yaramiski yapmiyor tuvaletini cok sik diyolar
Derya0655 Papatya-eylul88 mama alınca günde 1-2 kere yapıyorlar genelde. Ve evet daha katı oluyor. Hip oğluma iyi gelmemişti. 6 gün yapamadığını hatırlıyorum. Evolvia mama aldık çözüldü Allah’a şükür. Eğer gaz ve kabızlık durumu devam ederse direkt değiştirin mamayı