Ogulluana Tunaveannesi16 Fırında iç pilavlı tavuk dolma, yeşil salata, şakşuka, atom,kuru cacık,mücver yıllardır hiç değişmedi menüm 😂çorba yapmıyorum
asrinhatasi Tunaveannesi16 yaprak sarma Soğan mezesi Fırında kaşarlı mantar Rus salatası Fesleğenli domatesli makarna Köfte
KrasavcikMalcik Kubraaybars benimde canım çekiyor ne zamandır. En son hamilelikte yapmıştım, bebekliyken hiç ypmadım😃
KrasavcikMalcik Kubraaybars Banada zor geliyor tek tek oturup sarmak keşke pratik bi yolu olsa ffnfnjdkdkdd
bbmoms Ben de bekleyeyim hafta sonu arkadaşım gelecek yemeğe şu şekilde düşündüm ama önerilere açığım Mercimek çorbası Avcı böreği Tavuk sarma Patates püresi Pirinç pilavı Mevsim salata Yoğurtlu bir salata daha Süt helvasi
sevgidem Kasap Köfte Fırında patates Sarma Paçanga böreği Havuç tarator Haydari Rus salatası Çoban salatası
evlatlarim6868 Tunaveannesi16 saç kavurması yaprak sarması yoğurt çoban salatası yanında rakı Yemekten sonra Çikolatalı ıslak kek kestane sobada çekirdek karışık kuru yemiş tuzlu kirekeler tuzlu kurabiyeler baklava tatlısı rakı eşlik edecek bukadar biz de😊
evlatlarim6868 Tunaveannesi16 büyü gel en iyi şekilde agrlarim ayıp ediyon 😃içer içer uyuruz sabaha nasıl kalkarız bilmem 😃ki ben okadar icemem gece kalkıp mama süt yapiyorum kızlarına 2bardak yeter diyorum gerçi ama eşim iç iç diyince de dibini buluyoruz ikimizz 😃
Tunaveannesi16 evlatlarim6868 ah bir özledim ki anlatamam rakı masalarını daha yeni 6 aylık olduk daha zamanım var gün sayıyorum 😂😂😂