Sdyll Brokoli-havuç-patates 🥦 🥕 🥔 haşlayıp blenderdan geçirdim üzerine de zeytinyağı gezdirdim, yanına da yoğurt (bebeğim 7 aylık) Bizim tabağımızın hepsi bitti 🥳
beyzzsenturkk_ Sdyll henüz yemek yapmadım akşama tavuk sote ve pilav yoğurt vereceğim sabahtan beri temizlik yapıyorum size afiyet olsun 11 aylık
Aslan2103 Sdyll hasta bizimkisi o yuzden tarhana vericem uyaninca aksamda en sevdigi sehriye corbasi yapicam 2 ogun corba olcak ama istahi yok. Sehriye corbasinida bebek salcasini 2 kasik zeytinyaginda cok az karistiriyorum. Yarim rendelenmis havuc ekleyip karistiriyorum. 1 bardak su kaynayincada 2 kssik arpa sehriye. Sehriyeler yumusayinca nane ekleyip veriyorum 🤗
Sdyll benbiranneyim123 benim bebeğim de başlarda yemiyordu hiç zorlamadım ara verdim azar azar devam ettim biz sofraya oturunca yanımıza oturtup verdim şimdi kendisi yemek istiyor çok şükür. İnşallah sizinki de öyle olur ama hiç stres yapıp zorlamayın
benbiranneyim123 Sdyll dua mı ettiniz naptınız tarhana yapmıştım biraz önce 1 kase yiyip yanınada çok az kefir içip uyudu Allah razı olsun 🤲😃😃❤❤🥳
ikibaloglanannesi (10.5 aylık) -Bugün kahvaltıda krep,peynir ve yumurta sarısı yedi. -Öğlen 1 kase yoğurt yedi. -Ara öğün olarak muz yedi. -Akşam yemeği olarak da yoğurtlu makarna ve 2 tane köfte yedi💙