Alyaerva Kızlar 11 gün önce Doğum yaptım sezeryan. Simdi yan yatamıyorum tuhaf hissediyorum sizdede olmusmuydu ne zaman rahatça yan dönüp uyuyabililcem veya yüzüstü:(
guleysa Alyaerva ben de iki haftanin sonunda yan yatabiliyordum ama yuzustu yatmak icin Kendim korkuyodum Ancak iki ayin sonunda yatabildim yuzustu
Esra_lena Benimde 22 günüm ve ben yaklaşık bir haftadır yan yatabiliyorum yüzüstü için daha erken diye düşüyorum çünkü bazen yan yatınca bile ağrı oluyor yüzüstü için erken diye düşüyorum
Hayatannesi Alyaerva ben 1 haftanın sonunda her türlü yatmıştım. Deneyim korkulacak bir şey olmadığını hiç acımadığını farkedeceksiniz.
Papatyack Alyaerva 1 hafta sonra yan yatmistim o kadar guzel uyumusum ki anlatamam 2 ay oldu simdi yuz ustu yatabiliyorum yana don eger aciyosa donme biraz raahatsan yat
Peony Alyaerva Ben 1 aylık oldum canım. 2 gecedir yüzüstü yatabiliyorum. 1 hafta önce de yatardım ama çok tercih etmedim korkarak.
Azizeguney Alyaerva bende o günlerde yan yatınca karnın geriliyordu garip hissediyordum 25-30. Günlerde yüz üstü bile yatmaya başlamıştım