Snm1234 o kadar iyi anlıyorum ki sizi. Birebir aynılarını yaşadım, anlatsam halime acınır, eksiği yok fazlası var. 16.aya kadar rüya gibiydi her şeyi çok iyiydi, yemesi içmesi keyfi. Uykularımız biraz iyi değildi ama sonradan iyice bozulunca o uykularını bile arar oldum. Benim oğlumda 16.ayında bi hastalandı ondan sonra iyice sapıttı bi türlü düzen tutmadık her şeyimiz bozuldu. İştah gitti uyku gitti, huysuzluklar ağlamalar başladı. 2yaş sendromuna erken girdik büyük ihtimalle. Şimdi 2buçuk yaşında ve 4ayı aşkındır sürekli hasta. Biri bitiyor şükür iyleştik diyorum başka bişey başlıyor🤦♀️ şimdi de mesela Cumartesiden beri kusmalarımız ateşimiz, hiç bişey yemiyo derken baya zorlanıyoruz yine. Bende çok yoruldum yıprandım. Birde 35haftalık hamileyim iyice ağırlaştım, dinlenemiyorum bende hastalanıyorum. Tek o iyi olsunda iyleşsinde diyorum ama yetişemiyorum. 3gündür evi bi süpüremedim daha. Dün bende hastaydım, oğlum bi taraftan ağlıyor habire kucağına al diyor. Onla birlikte bende ağladım. Çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun. Gurbette yalnızım. Eşim yoğun çalışıyor, gelincede yorgunum diyor bana bi yardımı desteği yok. Dün sadece çorbayla makarna yapabildim zar zor, eşim burun kıvırdı sonra sofrayı kurarken lavobaya koştum zor yetiştim baya istifar ettim boğazım yırtıldı resmen, geldi gördü de bişey demedi. Çok zoruma gitti. Öncesinde de iyi hissetmiyorum pek bişey yapamadım o yüzden dediğimde, bi tek sen hamilesin sanki, kendini sağa sola vuruyon dedi. Çocukla uğraştıgım, gece uyumadığım hiç bişeye yetişemediğim görünmüyor üstüne birde laf yiyorum eleştiriliyorum ya Buda beni çok yoruyor. Artık Allah’a sığınıyorum dua ediyorum elimden bu kadarı geliyor. Ocakta hem doğumum var hem oğlumun ameliyatı var, stresliyim Doğumla ameliyat çakışmasın diye dua ediyorum, kardeşi doğmadan ameliyatı atlatıp oğlum bi iyleşseydi diyorum ama görünmüyor işte ne stresim ne yorgunluğum, beni bastırıyor çalışıyorum çok yoruluyorum canım çıkıyor diyor. Uzun oldu ama benimde içimi dökesim varmış sizi okuyunca böyle döküldüm birden. Allahım sağlık sıhhat iyilik versin yardımcımız olsun, dert verip derman aratmasın🙏 bunlarda gelir geçer ama biraz yıpratıcı oluyor işte insanız sonuçta dayanamıyoruz. Geçecek inşallah daha da iyi oluruz yavrularımda bizde🤲🌸