079aslankuzusu Dryaanr çorbasına katmıstım canım ilk tarhana yapcaktım mesela ilk cok az zeytin yagında cevirdim sonra su ekleyerek hasladım üzerine tarhanaya devam ettim sonra sırayla böle corbalrında denedim sonra yemeklerin içine attım sonra kofte
Sebusebu Dryaanr kıymayı cok az sade yağı koydum ceviz büyüklüğünden biraz kücük kuzu kıyma bi iki cevirdim sonra su ekledim haşladım sonra kabak havıç ve cok az pirinç ekledim pişince çatalla ezip verdim
Dryaanr 079aslankuzusu hmm teşekkür ederim cnm tarhana çorbasını kendinizmi yapmıştınız hazırmı aldın
079aslankuzusu Dryaanr bebek tarhanası almıstım ama inanın hiç gerek yokmustu ilk bebeğim öle aldım ama evinizde siz ne kullanıyosanız onu verin
Dryaanr minikoglummmmm aa yok cnm vermiyorum kendim yapıyorum hep hazır çorbayı biz bile içmiyoruz çok zararlı ya
1pekmom_ Dryaanr zeytinyağında çok az soğanla kavurdum daha sonra su ile pişirdim içine patates havuç bezelye koydum yemek yaptım, daha sonra çorbalarına koydum, karnabahar yaptım onu çok sevdi
printhelloworld Dryaanr suda haşlayıp ezdim suyuyla da çorba yapıp ezdiğim kıymayı ekledim bu şekilde besin değerinde azalma olmuyormuş
Dryaanr 079aslankuzusu içerisinde kapya biber soğan sarımsak yeşil biber un dımates falan varda o yüzden cesaret edemiyorum