sarilokumumm Aysude ben esty kullanıyorum memnunum özellikle fırınından hem çabuk pişiriyor hem de 3 tepsi aynı anda pişirme özelliği var
Elisaanil Aysude tüm beyaz eşyalarım Beko hemen hemen hepsinden memnunum ama ankastre setinden asla yangın çıkarttı evimde resmen en son serisini almıştık o zaman ama canı gönülden diyorum Beko Ankastre set alma fırın çok güzel ama üst kısmı davlumbaz kısmı evimi yakıyordu resmen araştırdım gerçekten çoğu kişide yangın çıkmış eğer imkanın varsa bosh al ama başka alacaksan da çok araştır yangın olmuş mu diye .
mnkanne1 sarilokumumm Aysude bende esty markayı kullanıyorum evlenirken almıştım ilk defa duyduğum bir marka dedim babam bu marka çok iyidir dedi gerçekten de öyle hızlı ve güzel pişiriyor annemde Profilo var mesela onda 30 dk da pişiyorsa bende 20 dk ya hemen hemen pişmiş oluyor
anonim99 Aysude ferre aldım çok memnunum. Annemgil vs Bosch un dolabibi kullaniyo bidaha tövbe diyor beyaz eşyasından memnun değil ama ankastre nasıl olur bilmem. Parçası da pahalı ama arceligin herşeyi güzel ve uygun. Benim o an durumum ona yetti ferre aldım ama sorun yaşamadım
buminc Arçelik, Beko, Siemens, Bosch, Vestel markaları en sorunsuz olanlar. Bim, A101, Şok marketlerinde satılanlardan çok şikayet var.
Mtzzeynep Aysude Aysude temizlik bezi elinden düşmeden bütün gün siler durursun yine de tozludur ocak.