hayat38 Hanimlar kizim 2 aylik ve sag tarafa yattigina sag taraf duzlesmis nasil duzeltilir sola ceviriyorm ama yinr o tarafa xeviriyor kiz cocugu oldugu icin saci kapatir uzulme diyolar
ahbus94 hayat38 hayat38 düz kafa yastığı var ondan al belki işe yarar. Benim oğlumda da var bizimki doğumdan kaynaklı vakumla kafasını çektiler sağ tarafı yamuk gibi
benoyleuygungordum___ hayat38 sırtını destekle dönmesin o tarafa bir sure sonra alışır o tarafa yatmaya
Kuzeysmom_ hayat38 Sola yatırmaya çalışın. doktorumuz 1 yaşına kadar şeklinin düzeleceğini söyledi önemsemedi bile ben de kendisine güvendim
Bet25 hayat38 benımde oleydı doktora sordum daha kafa yonlendırmesını bılmıyolar dedı yavas yavas kendı baska yöne cevırıp yatıcak dedı benımde 2 ay 3 gunluk sımdı diğer tarafına yatıyor bıde kafa yastıgı aldım 20 gune sonuc verıyomus yanlardan sıkıyosun düz kalıyo kafası
vmhakzlts Kuzeysmom_ aynen bizim doktorumuzda soru yok dedidirek zatençocuklar hareket ermeye başlayınca düzeliyor muş
mlsfcr hayat38 canım vbende öyle yaptım korktupum için hep öyle yatırıyordum banada kızdılae eğer çok fazla kusması yoksa gün içinde yumuşak bi yastıkta sırt üstü yatır hala dönüyorsa sağa yastığın o kısmını biraz yükselt dönemesin 10 15 günde bile fark görebildim ben