Kdjvnm1 Kızım 1,5 yasında yürüyor. Bende yürümesini desteklesin geliştirsin diye panduf almaya karar verdim. Vicco ve ıgor var aralarında kaldım açıkcası. Sizce hangi panduf kullanmalıyım almalıyım
Hamburgerr Kdjvnm1 doktorlar evde pek önermiyor açıkcası ben kendim bile giyemezdim rahatsız edici yani ayakta sürekli tabanlı birşey olması pentiden patik tarzında tabansızlardan aldım 3 senedir onlardan kullanıyorum sıcacık oluyor ayakları
Kdjvnm1 SevimliHayaletCasper ama ayakkabıda yürümeyi destekliyor soğuk değil aksiye ev cayır cayır yanıyo
Kdjvnm1 Hamburgerr ya sıcaklık soğukluk deil mesele zaten. Hani panduf felan yürümesini destekliyor felan filan muhabbetleri için istiyorum.
SevimliHayaletCasper Kdjvnm1 ayakkabının yürümeyi desteklediğini duymadım hiç. En iyisi yalın ayak durması. Siz bilirsiniz tabi
Hamburgerr Kdjvnm1 yok doktorlar önermiyor ama siz bilirsiniz yinede dışarda yürüye yürüye alışır zaten
acimavi Kdjvnm1 tam tersi, asıl yalın ayak yürümesi ayağı ve yürümeye alışması için en iyisi, zemini hissetmesi lazım