Cinar Elifsu 4.ay kontrolünde vermişti hemşire kilo basına 1 damla demişti bize.6 damla kullanıyoruz biz.
Berra Elifsu mrb ben kullanmıyorum kızım genel olarak kabız daha fazla kabız olunca kullanmama kararı aldım
Duru2018 Elifsu 4. Ayda başladık 4 damla şeklinde 9 aylığız hsla kullanıyoruz bu hafta doktorumuz kan tahlili yapacak iyi çıkarsa kulkanmıcaz artık yani 9. Aya kadar kullanılıyor
Cinar Elifsu Hayır olmadı kaka renginde de değişme olmadı.hemşire zaren bunlar nadir görülen yan etkiler demişti.ki 6.ayı doldurduğunda ben mamasına az az pekmez eklemeye başlıcam 9.aydan sonra kullanacağımı sanmıyorum o damlayı.daha doğal yöntemlerle gidericem o ihtiyacını.
Gurbettebianne Berra bende biraz kullandım , kabız oldu ve çocuğum artık ağlayarak yapıyordu , bıraktım vermeme kararı aldım . Şimdi tahlil yaptıracam ve kansızlık çıkarsa diye korkuyorum , acaba ozaman mecbur verecekmiyiz ? Kaç aylık bebeğiniz
Belinay26 Vegafromda paraben var lütfen kullanmayın sidefer damla önerdi doktorum piyasadaki en masumu kabızda yapmıyor rengide kırmızı değil özel satılıyor
Minikprensim Belinay26 sidefer de masum değil içinde sodyum benzoat var. Ben de önce onu kullandım şimdi purferro aldım en masumu bu ama tadı berbat
Yigitismom Belinay26 vegafron kan damlası sizin bahsettiğim Demir ilacı ama devit3 yerine kullanılabilir sanırım.
Berra Gurbettebianne 4. Ay kontrolünde verdıler suan 5 ayına gırmek uzere zaten kabızlıktan dolayı cok cektım sureklı krem kullandık catlagı yırtIgı olusmustu kabızlıktan dolayı cok şükür gectı. Tekrar aynı seylerı yaşamaması en doğrusu. Ben mama verıyorum zaten demır var anne şutu verıyorsanız demır yapacak besınlerı tuketebılırsınız sütünüze geçer
Gurbettebianne Berra bebeğim 9 aylık canım . Bende hep sebzelerden karşılamaya çalışıyorum .Ben ne zaman kan ilacı kullansam ayni oldu bende deşiğim gibi çatlak vs yaşadık kremler kullandım ( ilacıda vermedim )
Elifsu deletedmom4842 teşekkür ederim bende öyle yapayim veya birini sabah birini akşam üzeri veririm