Ozlemmm01 Hanımlar, oğluma demir ilacı başlayacağım ama bazıları dişlerde leke birakiyormus. Sizinkinde bırakan oldu mu? Hangileri leke yapıyor biliyor musunuz?
bahar23julide Ozlemmm01 bende kullandım aylar oldu adı tam aklımda değil leke yaptı çıkmıyor her verdikten sonra muhakkak su içirip fırçalayın geçmiyor yoksa kızımın ön dişleri çürük gibi kaldı ben ufak olduğu için silmiştim ama fayda etmedi bide bebeğiniz büyükse pipetle içebilir
Cnsadl Ozlemmm01 merhaba her bebekte olmuyor ama genelde kırmızı renkli olanlar diye biliyorum biz baştan ocean ile başladık ama oğluma yaramadı yoğun şekilde kusturdu ve verince ağzının kenarlarında kısa süreli kızarıklıklar oluşuyordu biraz araştırınca içeriğininde temiz olmadığını gördüm doktorumuz kidsfer önerdi ve çok memenunum geçen hafta değerlerini ölçtürdük gayette iyi çıktı içeriğide en temizle olanlardan biri onu kullanmanıZı öneririm
Vildan53 Ozlemmm01 ocean kullandım hiç leke yok dişlerinde kızım 13 aylık genelde kırmızı renkli olanlar leke yapıyo ocean beyaz renkte
kupoz Merhaba doktorumuz Kidsfer önerdi bir kaç haftadır kullanıyoruz ama herhangi leke vs olmadı bizde zaten beyaz renkte bir ilac
alp3413 kupoz bizede doktor verdi wellcare kidsfer dimi acaba değerleri yükseltir mi Ferro SANOL vermişti başka doktor hızlı yükseltiyor demiri ama kabızlık yaptı ve leke
Ozlemmm01 Ben de Newvit almıştım içeriği temiz diye ama aklıma takıldı, acaba dişlerde lekelenme yapar mı 🤔
fdmtkr Cnsadl merhaba benim oğlum 15 aylık kan seviyesi çok düşük doktor umiz şurup verdi ama kabızlık yaptı sizin bebeğiniz.kac aylık
Duygumi Ozlemmm01 biz 9. Ay kan tahlilinden sonra ferro sanol b şurup kullandık dişlerin özellikle üst kısımlarında leke yaptı ama ilacı bıraktıktan 1 ay sonra lekeler geçmeye başladı. Kızım şu an 19 aylık hiç leke yok.
Mugerrr Duygumi ekstra birşey yaptınız mı geçmesi için. Benim oğlum 2.5 yaşında bütün dişleri çktı. Azı dişini bile karartmış. Bende ilacı bıraktım. Evde ocean vardı onu veriyorum.
NatashaRomanoff Ozlemmm01 Bestiron derim tek kullandığımız ve memnun olduğumuz. Ne kabızlık yaşadı kızım ne de şu an dişlerinde en ufak leke yok 🧿 zaten ismiyle müsamma Best- Iron (En iyi Demir) 😁
Dgghgddgg NatashaRomanoff bende bu gün başladım kullananlarin yorumları çok iyidi bizede iyi gelir inşallah
Aylizzmm Ozlemmm01 zinco diye bir surup vermis ti demir şurubu hiçte söylemedi oysaki deseydi özel bir ilaç alabilirdim leke yapmayan şuan dişleri siyah siyah lekeli oglumun
rozeriin Benim kızımın daha dişleri çıkmadı bugün bestirona başladık ondan önce sidefer kullanıyorduk leke yapar mı ki
sibelkrds rozeriin benum bildiğim dişler çıktıktan sonra oluyor bende kullanıyorum kızımın dişleri yok şuan