S_E_KLM Merhaba anneler, ben hipp’ten SMA Gold’a geçtim ama kusmalarımız arttı. Hipp’te böyle olmuyordu aranızda SMA Gold kullanan varmı acaba mama değişikliğinden mi yoksa SMA’dan mı anlam veremedim 🤔🤔 ( Bu arada bebeğim 3 ay 20 günlük )
Sin21 S_E_KLM sma optipro deneyin bir de o daha iyi geldi bize hipten ona geçmiştik. Başta gaz vs yaptı gibi gelmişti ama mamadan değilmiş güzelde doyuruyor
ozlemsenel Neden değiştirdiniz acaba mamasını, Bebelac goldun hazlı daha kolay tadı kokusu a daha iyi kusturmaz onu deneyin isterseniz
S_E_KLM ozlemsenel canım hippten memnundum aslında bir tavsiye üzerine denedim ama her bebek bir olmuyo işte bize yaramadı tekrar hipp’e geçtik şuan halinden gayet memnun bizimki 👩👧🌸
S_E_KLM Bebeminnie işte her bebeğe aynı etki etmiyor birine yarayan diğerine yaramıyor ☺️ Ne mutlu size 👏🏼
S_E_KLM damlabozkaya canım bizde ilk aptamil kullandık sonra hippe geçtim SMA tavsiye üzerine denedim ama olmadı tekrar hipp’e geçtik her bebek farklı kimisine iyi gelen kimisine iyi gelmiyor ahh büyüselerde şöyle anne yemeği yeseler bizde rahat etsek 😍
Bebeminnie S_E_KLM ben de tam tersi hipp deneyeym dedm 2 aylıkken hiç doymadı arandı hep, uyumadı çok tuhaf oldu cocuk sonra hemen smaya döndüm
Mom0363 Sma gold satılıyor mu? Biz bi kaç yere sorduk piyasadan kalktı dediler. Optipro kullandık bizde. Ondan çok memnunuz. Kilo alımı güzel, kusma hazımsızlık vs yaşamadık hiç