fatosyyy Kimler şu an uyku nöbetinde 😅 normalde gece uykumuz çok iyidir ama bugün 2 den beri ayaktayiz sizde durumlar nasıl şu an
Berfin4720 fatosyyy aynı şekil 2 den beri ayakta uyumak istemiyor 16 aylık oldu ama uykusu 1 aydır bozulmuş 🤦♀️yine de çok şükür
Atagunenc Berbat durumda takatim kalmadı artık ne yapmam gerekiyor bilmiyorum deli gibi ağlıyor saat başı uyanıp o susmadıkça ben ağlıyorum sinirden ve 20 aylık
fatosyyy Atagunenc rabbim bağışlasın evladınızi normalde gece uyur ama bazen böyle yapıyor gerçekten kafayı yediriyo
Atlassss 18 aylik fakat bir haftadır uykusu rezalet hatta bu gece tamamen uyanıp oynadı filan yine ayağımda sallıyorum fenalık geçiricem artik
incininannesi12 Benimkide 3 aylık 1 haftadır ayaktayız gece uyumuyor 🤣12 den beri bi umut uyusun diye bekliyorum
urazsema Benim oğlumda 18 aylık 12 den beri ayakta bu saat oldu daha uyumadı düzenli uykusu olan çocuk 1 haftadır saçmaladı diş çıkarıyor sanırım babası 3 saattir sallıyor inşallah uyur
Atagunenc fatosyyy çok zor Allah yardımcın olsun ben 2. Ye hamileyim Kara kara düşünüyorum tek sıkıntım uyku 😅