duygujan 10 günlük bebegim göğüs ucum yok diye beni daha hiç doğru dürüst emmedi. Sütü sağarak biberon kaşığıyla veriyorum. Göğüs ucu için yapışkanlı göğüs ucu koruyucu da aldım ama işe yaramıyor. Yardımcı olabilecek aynı sorunu yaşayan var mı?
mormilena duygujan Bn yaşadım. Ve çok emzirin çıkıyor başı zamanla. Ben hep kndimi bir tarafa verdim kolayıma geldi diye. Bir tanenin ucu çıkmadı diye almamaya başladı. Şuan biri etkisiz oldu. Bir taneyle idare ediyorum.
Melisaumy duygujan aynen arkadaşın da dediği gibi emzirdikçe çıkıyor benimki de yoktu emzirdikçe büyüyor aman nolur emzirmeye daha çok önem verin zorlayın emmeyi bırakırsa eğer sizinde zorunuza gider
mormilena duygujan çok sağdım sağdım sagmaktan kanıyordu uçlar o derece. Çünkü hiç yoktu 0 yani. Ama çıkıyor. Kolayınıza gelicek bir taraf illa oluyir. O hatayı yapmayın ikisinide verin. Ben ilk tecrübemdi evi eczaneye çevirdim nelerr denedim nelerr. Meğerse bol emzirmek yeterliymis 🤣🤣🤣. Moralinizi yüksek tutun. Bn çok sıktım hep kndimi keşke uzulmeseymisim.
burcu989_ duygujan göğüs ucu slikonları fayda etmedi ama şırınganın baş kısmını kesip göğüs ucumu çektim çıksın diye öyle yaparak verdim sabredeek bende de tutmuyordu öyle tutturmayı başardım
Melisaumy serendipty benim kızımda alamadı emmedi ben zorladım ağladı ağzını açıp açıp alamadı ağlasada elinde sonunda aldı yani nasıl alışırsa öyle gider daha 10 günlük bebek