MMomandbabyy merhaba. Benim 1 yaş ara ile iki bebeğim var 1.5 ve 2.5 yaşlarındalar. Ama şu tamam en iyi anne sensin modelleri lütfen gelmesin bir düzen oturttum ve o yüzden rahatım. Sabah kalkıyoruz önce tulumları çıkarıp bez değişimi su içme vs. Sonra onlar odalarında oynarken ben kahvaltı hazırlıyorum. Yarım saate hazır oluyor çünkü ne hazırlayacak sam malzemelerini akşamdan hazırlayıp dolaba streçliyorum hemen şipşak ateşe koyuyorum yada airfryere. Sonra ben mutfak topla vs. Eğer airfryerde birşey yapıyorsam o pişene kadar hemen yatakları toplar evi süpürürüm. Hiç şaşmaz bu. Sonra kahvaltı vs. Uyku saatlerine kadar yemeğimi koyarım salatamı zaten haftalık yapıyorum eğer marul ise. Tüm malzemeleri ayrı ayrı kaplara koyup dolaba atıyorum.Domates salatası yapacaksam da bir önceki akşam hazırlıyorum. Yemekler pişerken toz alma işini yapıyorum. Sonra çocuklara pişen yemeklerden yediriyorum sonra azcık oyun sonra uyku vakti. Ama nevresim işim vs varsa yemekten sonra hemen onu yapıyorum. Çamaşır katlama vs. Sonra çocukalr uyuduğunda mutlaka kahve içerim asla aksamaz. Sonra uzanırım. Uyandıklarında da herşey hazır olduğu için oyun oynama çocuklara duş aldırma vs geçer. Akşam da işte akşam yemeği çay atıştırmalık meyve vs. Ve gece çocuklar ne zaman uykusu gelirse o zaman uyuturum. Ben mutfağı toplarken onlar eşimle meyve yerler yada odada oynarlar. Sonra herkes yatınca da evi silerim mutlaka. Asla gündüz silmem birşey sökülüp ettiği zamanlar silerim tabiki ama sildiğim yere basılınca çıldırıyorum. Tuvalet lavaboyu yatmadan yıkarım hep. Sonra duş alcaksan alırım bir kahve içer yatarım. Çok şükür ne hamilelikleri de ne doğumdan sonra ne lohusalıkta ne birgün yemeksiz kaldım ne temizliksiz. Her gün çorba fırın yemeği yada sulu yemek pilav ve salata yada yoğurtlu garanti vardır. 3.5 yıllık evliyim çok nadirdir yemeksiz kaldığım. Hatta millet bana diyoeki gizli gizli temizlikçi falan mı alıyorsun camlarını koltuğunu halını evini birkere kirli görmedik derler. En büyük sırrım da evim de az eşya vardır. Ve birşeyi kullandıysam işim bitince mutlaka ama mutlaka yerine götürürüm ve ev asla dağılmaz sadece oyuncak olur onu da çocuklar uykularından önce kendileri toplar yada birlikte toplarız