haticedenizkahraman Merhaba kızlar mama kaç günde etki ediyor hip kullandım 3 kutu kabız oldu bebelac gold aldım bi kutu bitti kabızlık düzelmedi degiştiriyim mi tekrardan hemen etki eder miydi iyi gelseydi
arennehir haticedenizkahraman bnde hep hipp kullandım hic kabız olmadı 1 ay bebelac gold kullanyrm bu defa cok gazlı bebek oldu smdi yne hippe gececem cok iyiydi. Siz kabız oldu dediniz kac gundur kakasını yapmyr ki
canparem11 haticedenizkahraman canım bende sma comfort kullanıyorum benimde bebeğim hipi sevmedi kaldı öyle kutu
Neslihan81 haticedenizkahraman en iyisi sma bencdogdugundan beri kullanıyorum hiç böyle Bi sorun yaşamadım gaz sorunu falan da yok ayrıca
Enlsr haticedenizkahraman hipi bitene kadar kullandım baktım olacak gibi değil acaba alışma sürecimi dedm sonra baktım kabızlık devam ediyor sma comfort kullandım hemen düzeldi 🥰🥰
haticedenizkahraman Enlsr bi kutuda belli oluyo yani demi eşime dün gece aldırdım sma comfort inşallah bu iyi gelir
haticedenizkahraman arennehir bi 5 gün falan yapamadı lavma yaptık çok koyu kıvamlı çıktı mamayı degiştirdim hemen şimdi gene 4 gün oldu galiba ondan önce günde 2 3 defa yapan bi bebekti