Kızlar benim karma yağlı bı cildim var 24 yaşındayım her adet dönemi öncesi muhakkak çene kısmımda uç vermeyen kistik sivilceler çıkar ama bu son 1 aydır falan abarttı hiç geçmiyor mesela adetim bitti bugün 10. Gündü yine yanağımda cenemde yeni sivilceler çıktı. Cerave nemlendirici, celenes marka yüz yikama jeli ve yine cosmed markasının yağ bazlı yıkama jelini kullanıyorum ama hiçbir ürünü eher gun “ bana şu sivilce yaptı diyecek kadar kullanmıyorum” mesela the purest marka güneş kremi kullaniyorum o da aynı şekil her gün kullanmıyorum ki sivilce yapsın. Bakımıma dahil olan bide the purest mavi tonik var. En kısa zamanda doktora da gidip hormonlarima baktiracagim ama size de sormak istedim cilt bakımından anlayan arkadaşlarım şu asidi al (mesela glikolik) iyi gelir, şu tonik, şu maske. Diyeceğiniz önerileriniz var mı bana, rutinime eklemem gereken? Doktora da gitsem acneflex verip geçecekmiş gibi geliyor iyi dermatolog bulmak da mesele ama hala sivilceli olmaktan bıktım gerçekten ya😔😔😔