153s34 Poyrazbayb genelde bebeklerin cogunda boyle mavilik oluyor ve bebek maviligi deniyor diye biliyorum. Suan herhangi bir renk demek icin cok erken bence ☺️
Hayalet_99 Poyrazbayb mavi bence benim kızım da doğduğu gün maviydi gözleri değişir dediler hiç değişmedi hâla mavi gözleri seninki de değişmez bence
RRaahimee Eğer bu şekilde renkliyse 12. Ayına kadar değişir diyordu bı yazıda 12. Ayında tam rengini buluyormus .. erken aylarında kahve tonlarındaysa değişmiyormus
Poyrazbayb RRaahimee tek babam ela gözlü başka renkli de yok şaşırmıştım mavi olunca ondan merak ettim
cicek25_ Poyrazbayb evet benimde bebeğimin gözü masmaviydi benimde babamin gozu eşimin gözü ela şuan 5. Ayda yeşile döndü değişir mi bilmiyorum genelde ailede yoksa heleki anne babada değişiyor
elifcicek_07 Hayalet_99 benim oğlumda böyleydi şimdi koyu kahve gözleri var. Daha bir aylıkmış bebek retina perdeli şu an görmeye başladıkça renk değişecek. Bir aylık bebeğin gözlerinin böyle kalması mümkün değil
Zeynep-Azra Poyrazbayb ben mavi eşim kahverengi gözlüydü ilk aylar hep renkli olacak diye düşündük ama 6. Aydan sonra kahveleşti 😂
Hayalet_99 elifcicek_07 benimki kaldı bir buçuk yaşında kızım bu bebeğin ki kendi göz rengi gibi duruyor bahsettiğiniz daha değişik