askm size öncelikle tavsiyem Allah rızası için oruç tutun belki borç oruçlarınızı belki nafile orucu artık neye niyet ederseniz kendime hakim olamayan her şeyi yemek isteyen bir insandım sonra gidişat kötü olunca kilo vermek zorunda kaldım ilk başta aralıklı oruçu denedim istedim ama nefsimi yenemedim eşim çok tatlı alır eve kendisi fit ben yedikçe kilo alıyorum alma dememe rağmen evde paket paket ekler baklavalar ben böyle çözüm buldum sabah imsaktan once uyanıp 5 6 bardak suyu içtim niyet ettim Allah’ın emri olduğu için nefsimle çok kolay mücadele ettim 10 gün oruç tuttum sonra baktım ki kendimi tutabiliyorum yemekten önce mutlaka 4 bardak 5 bardak dinlene dinlene su içtim yemek yemek istemediğime kendimi inandırdim ve şuan kriz felan yok bu ayın sonunda bir ay dolacak ve ben 7 kilo verdim gözle farkedilebilir lütfen diyete baslamadan önce sevdiğiniz ama size olmayan bir kıyafeti giyip resminizi çekin sonuç daha fazla gaz veriyor şu an yapabildiğim kadar egzersiz 30 dk Leslie fitness walk bol su ve kontrolü yeme ara ara aralıklı oruç yapıyorum