ettyymom Kızlar oğlum 3 yaşında aşırı terliyor yorgan alacağım öz dilek bi de yataştan bakıyorum %100 pamuk almayı düşünüyorum kullananlar var mı yıkaması nasıl oluyor makinaya atınca bozuluyor mu? Sizin kullanıp memnun kaldığınız yorgan var mı terletmeyen
livanurvealpinannesi61 ettyymom ben battaniye kullanıyorum ev doğal gazlı olduğu için yorgan kalın geliyor terliyor
Ogulluana ettyymom yün daha sağlıklı bence yün al yataş superwashed yün yorgan var makinede yıkanıyor. Özdilek pamuk var o da makinede yıkanıyor bir sıkıntı yaşamadım
haydii ettyymom biz penelope’den bambu yorgan aldık allahim maşallahhhhh okadar güzel ki pahali ama değer 🥲👊🤌🤍
ettyymom Ogulluana annem bebekken yapmıştı incecik hafif çok güzeldi yazın yine yapayım dedi ben istemedim çünkü ara ara ıslatıyor gece yorganı da bacağının arasına alıyor bazen yünü makineye atamam diye bu kış istemedim
ettyymom Ogulluana öz dilek pamuk favorilerimde bozuluyor mu makinede diye arada kaldım yataş modellerin hepsine baktım dediğinize yine bakayım
Merveeofs Ben şu an sadece uyku tulumu ve ince polar battaniye kullanıyorum ama yorgan kullanınca da yün yorgan kullanıyordum daha sağlıklı diye