aylizinannesiii Kızlar umca damla kullanan var mı kızım üç yaşında grip olacak gibi eczacı bunu önerdi faydasını gören varsa yarın alacağım sabah hemen
BirerkekBirkiz aylizinannesiii oğlum yedi yaşında iki yaşından beri kullanırız bi faydası olduğunu sanmıyorum psikolojikmen veriyorum gibi
Candy_88 aylizinannesiii alerji profesörü 4,5 yaşındaki kızıma yazmıştı, grip vs olunca 7gün sabah-öğle-akşam 10damla kullanın dedi.. Etkisi konusunda ben de emin olmayanlardanım ama kullanıyorum dr verdi diye..
aylizinannesiii BirerkekBirkiz eczacı grip olacagini anladığın an vermeye basla baya faydası var dedi bende sizlere de danışmak istedim fikirlerinizi kaç damla kullanıyorsunuz
Sapsikanne aylizinannesiii o düzenli kullanılacak bir ürün değil hastayken bile en fazla beş gün kullanılması öneriliyor hasta olunca kullanıyoruz sabah akşam suyuna 10 damla şeklinde
aylizinannesiii Ececiiim cuma günü uçağa binecegiz ve grip olacak gibi hali yok yemek yemek istemiyor ateşlenmesinden korkuyorum cumaya kadar napacagimi şaşırdım
Ececiiim aylizinannesiii sarımsaklı tavuk sulu çorba yapabilirsiniz, bol meyve sebze takviyesi başka faydalı birşey gelmiyor çok geçmiş olsun 🙏🏻
elmaliturtam aylizinannesiii bize de doktor yazmıştı hiç faydasını görmedik hasta olmaya başladığı zaman hissettiğinde kullan demişti hiç bir farkı olmadı