GizemUral Bebegim 4 aylık kakasında nokta nokta yada minik kıl seklinde kan oluyor her kakasinda olmuyor nedir acaba bu yasayan varmı?
Drottin GizemUral Benimde kızım 3.5 aylık ne olduysa şu rota asisindan sonra oldu .. ishal oldu 1 hafta onunla uğraştık bugünde kafasında Ince ip gibi kam gördüm doktorumuza yazdık henüz Cevap vermedi ama bence kesinlikle rota Yan tesir yaptı
Nillerd Kan ilacı veriyo musunuz? Ya da rota aşısı yaptırdınız mı yakın zamanda? Eğer bunların hiç biri yoksa ve 1 den fazla kanlı kaka alıyorsanız doktorunuza danışmalısınız fazla gecikmeden
Baykuskiz Nillerd merhaba cok uzun zaman olmus ama ben de bugun rota yaptırdım ve oglun hem az hem mukuslu ve kanlı kaka yaptı nedir bu bilginiz var mi. Ve kanlı kaka postlarinin hepsine bakiyorum neredeyse hepsi 4 ay ve sonrası rotayla mi ilgili
Baykuskiz Drottin merhaba cok uzun zaman olmus ama ben de bugun rota yaptırdım ve oglun hem az hem mukuslu ve kanlı kaka yaptı nedir bu bilginiz var mi. Ve kanlı kaka postlarinin hepsine bakiyorum neredeyse hepsi 4 ay ve sonrası rotayla mi ilgili
Baykuskiz Nillerd Evet doktorumuzla görüştük o kanıda o da. 2 gun bugun bi daha kan mi olmadi ama ıkınarak ve daha az yaptı bugun daha iyi cok sukur