Usnac1995 Huma_kus34 evet gözü yüksekte olunca.. ama yine de yazık yaa bakalıö çıkacaklar mı. Yamandan ümitliyim 😂
Usnac1995 Fatma_Mehmett ay Adnan oktarı biliyorum da olaylarından haberim yok. Kedicik mi olcak dersin bu kızlar 😂
Usnac1995 Egenin_pamugu vallahi kapatıcam korkudan 😂😂 böyle olunca izleyesim gelmiyor. Bırakıyolar kızları ama amaçları neydi anlamadım
Egenin_pamugu Usnac1995 çıplak resimini çekti kızın da ne cesaret yani korkmuyolarda tehdit edip bedavadan çalıştıracaklar işte amaçları bu sanırım
Usnac1995 Egenin_pamugu bari polise falan anlatsalar olanları ya kız bir daha nasıl gidicek yanlarına . Ay evet ayrıldılar salak Eda yüzünden 🥲😂
Usnac1995 Aslananne1 evet adı Ömer. Çok farklı bir konusu var diye diksktimi çekmişti. Olaylar başka yerlere gidiyor ama heyecanlı yinede 😂 youtubeden falan ilk bölümden izlemeni öneririm ❤️
Usnac1995 Aslananne1 ay olmuş mu okadar 😂 ben yıllanmış dizileri izlediğim için başlardım izlemeye galiba. Öğlenleri bebeğimi uyutunca dizi izleyerek iş yapmayı çok seviyorum 😂