gizemm1310 Kızlar homeoffice iş arıyorum 6 aylık bebeğim var dışarda çalışmam imkansız onu bırakamam birazda borcumuz var o yüzden iş arıyorum çalışan var mı başvurayım bende ve siz eşinize destek olmak ne işlerle meşgulsünüz
ArvenMom gizemm1310 eşim home office çalışıyor pozisyonu iyi olduğu için ben çalışmıyorum şuan kariyer netten home office bakabilirsiniz
Cagbusege gizemm1310 home office çağrı merkezi işleri oluyor genelde onlara başvuru yapabilirsiniz kariyerden bende home office çağrı merkezinde çalışıyorum annem bakıyor bebeğime ama emziren anne için çok ideal oluyor evden çalışmak
ArvenMom gizemm1310 yabancı dil seviyen ne durumda eğitim durumun buda çok etkiliyor birde sen evden çalışırken çocuğuna bakabilicek birisi var mı çünkü evde çalışmak göründüğü kadar basit değil iş yaparken bebeğinizle ilgilenebilicek misiniz
gizemm1310 @ArvenMom annem aradq gelecek bebeğim uslu zaten birazda kendimi zorlayacağım ona iyi bir gelecek sağlamak istiyorum bir yandan büyüdüğünde bir şeyde gözü kalmasın istiyorum
ArvenMom gizemm1310 şöyle anlatayım ne tür iş olucağınada bağlı biraz eğer çağrı tarzı olursa çağrı sıklığı olduğun da bebeğiniz ağladığında çağrıyı bırakma şansınız pek olmuyor veya karşı tarafa pek ses gitmemesi gerekiyor belirli mola saatleri oluyor ben eşimden örnek veriyorum mesai saatleri var belirli