tombikinannesi Bebeğim 5 aylık şuan ihtiyacım yok ama ilerisi için ihtiyaç illaki olur mu alınmalı mı ?
asrinhatasi tombikinannesi al bence dursun evinde. Doktor ilaç yazdığında eczaneden pahalıya almaktansa internetten daha uyguna almış olursun
Iremylcnkya07 tombikinannesi kesinlikle lazım oluyo ben almadım almadım geçen gün bronşit başlangıcı vardı aldım kullandık 1 hafta geçti bronşit hasta olunca ihtiyaç oluyor büyükler bile kullanır
mstfakbratalha tombikinannesi bence de evde bulunması lazım deyse doktor yatış veriyo evde olduğunda ilacını alıp evde hastalığı atlatabiliyorsun
tombikinannesi asrinhatasi o konuda sıkıntı yok ilacı ücretsiz alıyorum zaten özel sigortam var teşekkür ediyorum 🫶🏻
tombikinannesi Iremylcnkya07 geçmiş olaun doğru diyosunuz lazım olur illa çocuk bu okulu var kreşi var yani
tombikinannesi mstfakbratalha öylemii ya ben almak istiyorum ama eşim ne gerek var diyo tam açıklayamadım gerekliliğini o yüzden sormak istedim
Iremylcnkya07 tombikinannesi evet zamlanmadan alın bence ben çok faydasını gördüm burnu mu tıkandı koy fizyolojik çocukta rahatlar yani
gulserguler Iremylcnkya07 merhaba bizde de burun tıkanıklığı var bunu yaptıktan sonra burun çekmeye falan gerek yok mu acaba
Iremylcnkya07 gulserguler tıkanıksa eğer hala açabilirsin yada yıkama işlemi yap ama bence tıkanıksa ilk önce aç açabildiğin kadar sonra hava ver ki etkili olsun
tazemom1 tombikinannesi endostall al-20 modeli ihtiyaç olunca hastanenin önündeki medikalden normalinde 200 tl daha fazla farkla aldım