Lre Merhabalar bebişle evin hakkından gelemiyorum🙈 eve tam gün temizlikçi gelecek nereler yaptırılır yazabilir misiniz rica etsem . Bir de söylemek konusunda biraz özürlüyüm son gelen yapmamıştı düzgün, nasıl davranmalıyım ☺️
Synmannesi Lre canım ben annemi hasta olmuştum memlekete gitmiştim iki ay üç ay gelememiştim işte bazı özel sebeplerden dolayı evimde çok kirlenmişti ben temizlikçi çağırdım 600 TL’ye geldi üç ay dört ay önce tam tarihi hatırlamıyorum ondan sonracığıma önce camları sildi sonra oda çıkıyor sonra avizeyi sildi yerleri süpürdü yerleri sildi toz aldı koltukları sildi ondan sonra kapıyı kapattı diğer odalara geçti işte camları sildi dolap üstlerini sildi yerleri sildi toz aldı banyomu temizledi balkonlarımı sildi veya yıkadı buzdolabı mı çekti makyaj dolabımı çekti altını felan sildi her şeyi yaptı yani perdelerimi taktığı çıkardı ben hiçbir şey yapmadım yapmadım ben sadece perdeleri yıkadım verdim yıkadım verdim
BENOYLEUYGUNGORDUMM Lre benim söylememe gerek kalmıyo ya avizelere dolap içlerine kadar halledip gidiyorlar. Tabi ufak tefek şeyler oluyo gözden kaçabiliyor onlardan insan ama ben problem yapmıyorum
Lre BENOYLEUYGUNGORDUMM ufak tefek tabi insanlık hali gözden kaçabilir. Umarım bana gelen de düzgün yapar