ikitosbikannesi Alerjikrinit Merhaba . bilge tırtıl’da bilge Çelikkol var harika bir doktor biz kendisinden çok memnun kaldık. Kocaeli şehir hastanesinde Nihat Atakan kambur var yine kendisi çok ilgili bir doktor
Alerjikrinit ikitosbikannesi özel muayenehanesi mi var ? Öyle gördüm Google’da. Kan tahlillerini nasıl yapıyorlar muayenehanede
ikitosbikannesi Alerjikrinit evet özel bizden istediği tahlilleri biz dışarıda yaptırıp götürdük. Özel sağlık sigortamız olduğu için tahliller rahat oldu . Ama kendisinde özel sağlık sigortası geçmiyor . Bir sorun sıkıntı olduğunda telefon üzerinden görüşüyoruz hemen kliniğe çağırmıyor gerek yoksa şunları yapalım şunu kullanalım diyor ben çok memnunum kendisinden
Alerjikrinit ikitosbikannesi bizim de tamamlayıcı sigortamız var eşim bunu beğenmeyecek kesin 🤣🤣🤣 teşekkür ederim. 🙏🏼
ikitosbikannesi Alerjikrinit rica ederim bizimde tamamlayıcı ama kendisinde geçmiyor o yüzden ücret ödüyoruz 😊
MoonCrystal Alerjikrinit İzmit’te kendi kliniği var asla pisman olmazsınız kesinlikle gidin. Instagram’da milyon takipçisi olan fenomen Dr Lara dahi gittim ama Erdal bey en en en iyisi tek geçerim
Alerjikrinit Nur709 bulabildiniz mi peki? Benim bu hafta kontrole götürmem lazım hala doktor bulamadım
Alerjikrinit Yldrmonl dün biz Bekir beye gittik ilgi tıpta. İyiydi ama whatsapp numarasını sormayı unuttum veriyor mu bilmiyorum
Yldrmonl Alerjikrinit yok hayır ben özel ilgi hastanesine ve medikal parka gittim doktor olarak çok memnuniyetim yok hala
Yldrmonl Alerjikrinit ilginin doktorları genel olarak çok iyi fakat Neslihan baranoğluna hastahaneye gitmek dışında ulaşamıyorum hiç
Esilamasal Özel ilgi özlem kantas ona götürüyorum devlet hastanesinde de şehir hastanesi nihal yüksel tek geçerim tatli dilli güler yüzlü herseyi tek tek anlatır bende çok doktor gezdim ama şu sıra bu ikisiyle iyiyiz