Biz3kisiyiz_ tazeanneyimben kıyma çıkarttım kıymalı makarna yapıp kenara mı cekilsem yoksa karışık sebzeli oturtma yanına pilav yanına salata,cacık mı yapsam diye düşünüyorum 😂
Asilahmet tazeanneyimben bamya yaptım gebelikten dolayı yağlı salçalı ağır yemekleri zor yapar oldum yanına bulgur pilavı yaparım yoğurt koyarım yeter
EmirMom tazeanneyimben Eşim Arkadaşları ile yiyecek akşam Ben oğlumla tekim kendime en sevdiğim şeylerden olan Zeytinyağlı sarma ve karışık kuru dolma yapacağım oğlumda çok seviyor zaten yanınada ayran misss bide oğluma çorba olarak tarhana yaparım 😌
2ogullu1anne tazeanneyimben bıkıyor yeter içimde makarna tarlası oldu diyo ama napim 😁 kız yok be şaka yapiyorum köfte patates pilav yaptım.
ikitosbikannesi tazeanneyimben bizim yöreye ait bir yemek . Bulgur un şu yoğurulup nohuttan biraz daha küçük kırılır. Ekşi işe yapılır
turkuazmavisi tazeanneyimben kusura bakma canım şimdi geçtim tekrar uygulamaya YouTubede var videosu Erzurum’da çok yapılıyor
Dogaa tazeanneyimben 🤣🤣vallahi öyle ama ne yapayım 🤣benim kız bayılıyor pilava e kabul ediyorum ki çoğu yemeğe de yakışıyor 🤣🤣🤣🤣
gunes3134 tazeanneyimben bende sabahtan beri düşünüyodum buldum yorumları okurken aydınlandım çökertme kebabı yapıcam kendime tavuklu kocama ve oğluşuma kıymalı bide oğlumun çok sevdiği gökkuşağı çorbası yapıcam