beter 10 aylık bebeğimin yanaklarında kırmızı pütürcükler var neden olabilir daha önce başına gelen varsa?
Omeraslan beter Oğlumun hem yanak hem kollarında var. Zaman zaman geçecek gibi olup geri çıkıyor. Doktor travazol vs. Verdi geçmedi. Alerji testi için kan verdik alerji olabileceğini söylediler. Sonuç bekliyoruz. Çamaşır deterjanı değiştim, nemlendirici değiştim, şampuan değiştim. Ama düzelmedi.
Omeraslan beter Alerji çıkmadı. Evdeki nem oranını artırın dedi. Bir de nemlendirici kremi daha sık kullanacağız.
canmkeremm Benim bebeğim de de var tesadüfen bir bayanla tanıştım onun torununda da varmış bebek yağıyla yağlayarak kurtulmuşlar. Tabi sebebi çamaşır deterjanı yada başka birşey değilse cilt kurulduğundan oluyor demişti bende 3 gündür bebe yağı kullanıyorum inşallah geçer
prensesannesi58 Benim kızımın çenesinde var 4 tane salyasindan falan olur dediler hiç gostermedim doktora geçer falan diyorlar ama Bi gösterim bende ya
beter hannnn çocuk doktoruna sorduğumda cildi hassas olduğundan ıslak mendil , yediği şeyler vs yapabilir dedi yani alerjiyle ilgilli bir şey söylemedi cildi hassastır ondan olur dedi
catcilek Benim bebeğimde çok daha fazlası var 1 aylık doktorumuz mustela stelatopia önerdi atopik ciltli çocuklarda kullanılıyor bugün başladık
ozlemyavuz Benim bebeğimde de 40 günlükken başladı her iki yanağında , hatta bir yanağı sonrasında büyük bir yaraya dönüştü. Doktoru Mustela stelatopia’yı önerdi, onu kullanıyoruz nemlendirmek için. Baya işe yaradı, aynı gün etkisini görmeye başladık