skaran Merhaba hanımlar biz yün yastık kullanıyoruz ama rahat uyumuyor sanki siz hangi yastığı kullanıyorsunuz yastık alıcam ne almalıyım 🤔
Zumra_Fatma skaran kaz tüyü havalanmis yastik yada hic yastiknkullanmiyoruz 15 aylik ama nadir yastikda yatar ama cogunlukla kaz tuyu yuksek olunca elyafda yatar terlemezde yani
Iremylcnkya07 skaran 2 yaşına kadar yastıkka uyutmamalısın zaten kullanmıyoruz gün içinde tek uyku yapıyoruz o zaman normal yastıkla yatırıyorum ama gece yastıksız
Girl_baby skaran kız evet eşimde öyle alışmış bende kızıma alayım dedim böyle ince ama çok rahat biz onu kullanıyoruz diğer yastıklarda kafası içine çöküyordu 😅
skaran Zumra_Fatma Anladım Normalde bende yastıksız yatırmaya çalışıyorum ama Şuan yine burnu tıkalı yastıksız yatınca nefes almakta zorlanıyo yün yastıkla yatıyordu bu ara ondada uyuyamıyor sürekli kalkıp dönüyo yastıktanmı diye düşündüm
Zumra_Fatma skaran evet yastikla rahat edemiyorlar ya onun icin yastiksiz dahabrahat yatiyorlar bu benim dusuncem cnku deneyip gordum bebeginizin burnu tikali ise sogani ortadan kesip arasina karanfil koyabilirsiniz gece bas ucunuza koyarsaniz 2 gunde gribe tikanikliga oksuruge cook iyi gekiyo
skaran Girl_baby nerden aldın internettekilere güvenebilirmiyim Bide kullanışlımı makinada falan yıkanıyormu 😅
Nova Hala canlı canlı tüyleri yolunan kazların ve kuşların tüylerinin kullanıldığı ürünleri nasıl alıyorsunuz aklım almıyor Yazık günah o canlara😔 15 aylık oğlum, yastık için erken bize ama viscotex ortopedik çocuk yastığı alacağım.
Deletedmom_98 skaran bu arada bilginiz olsun kuş tüyü ya da kaz tüyü yastıklar önerilmez. Wellmatt markasına bakabilirsiniz
Aslicamm skaran şu an 20 aylık olduğu için kullanmıyorum henüz 2 yaş sonrasında baslicaz isterse ama ben foz comfort loya visco çocuk yastığı almıştım emzirirken yanına yattigimda ben kullanıyorum rahat baya 😂
alparslan1_ 6 aylık olduğu için reflü yatağında sallayıp yerine yatırıyorum. Yastık daha ilerde kullanılıyor sanırım