DilekMila Her gece bebeğimi uyutmak için uğraşırken bu sefer de biri beni uyutabilir mi 🙄 bu saat oldu hala ayaktayım kızım mışıl mışıl uyuRken🤷🏻♀️ Dişte çıkartmıyorum oysaki atak döneminde miyim acaba 😱😂😂
basak__333 DilekMila 😂😂 suan ki ben. İlk defa erken uyudu paşa. bünye alışkın bu saatlere kadar oturmaya uyumanın imkanı yok😅
DilekMila basak__333 kesinlikle 😂🙈 şimdi uyutmaya çalışsaydık uykusuzluktan bayılmıştım ama gel gör ki herkes mışıl mışıl ben de tık yok 🙄😅
DilekMila BonitaDau aksi gibi uykum gelmiyor yatakta dönüp durmaktan sinirlerim bozuldu 😏 kalktım en sonunda 🤷🏻♀️
BonitaDau DilekMila o bende de oluyor bazen ama kafama bir şey takıldığı zaman olur. Valla şimdi nasıl uykum var anlatamam😣
BasakK Ah bizimkide uyusaydıda bende uyusaydim😓Gece 2 den beri ayaktayız uyuduğu saatte 12 di.Hayret ediyorum daha küçücük bebek sen nasıl direniyorsun bu kadar 😰😰
DilekMila BasakK şu bebeklerin uyku sorunu hiç bitmiyor sanırım 🙄 nasıl dayandıklarına bende hayret ediyorum 😳 Kaç aylık bebeğiniz?
DilekMila BonitaDau Saçma sapan bir sürü şey geçiyor aklımdan ciddi mevzularda değil oysaki 😏 kolay gelsin size 🙏🏼 Birazdan da benim uykum bastıracak ve kızım uyanacak 🤷🏻♀️
DilekMila Bensukus kolay gelsin 🙏🏼 Uykusuzluk çok zor o küçücük bedenler nasıl dayanıyor anlamıyorum 🤷🏻♀️
DilekMila BasakK ilk iki ay çok zorlanmıştım bende, ama 3.ay gayet güzel olacak her şey Hiç merak etme 😍🙏🏼