Merve2019 Bebeğimin 40ı çkmak üzere doyduğunu anlayamyorum.. gazlı bir bebek olduğu için hep aranyo. 3 saatte bir 85 ml veriyorum artı bide emiyo szce yterli olurmu siz nasıl davranrdnz bu durumda
Glycn Merve2019 Sutunu sagmayi dene canim o sekilde sut durumunu bilirsin 👍🏻 Bosuna fazla mama dayama cocuga gerci bebişin fazlasini cikartir yada icmek istemez zaten
12_yil_sonra Merve2019 biz de 26 günlük olduk ben de anlamıyorum aç mı doyuyor mu emziriyorum mama takviye ediyorum , şu ara uyumuyor mızmız hep Günde 3-4 kez 60cc veriyorum
kubraustaalioglu Benim bebeğim 5 aylık 2,5 saatte bir 90cc veriyorum Mama kutularının üzerinde yazan miktarlara göre verme çok fazla yazıyorlar. Biz 40 günlükken 30-40 cc veriyorduk.
Zuleyha__19 kubraustaalioglu 2.5 saatte bir 90 asla doyurmaz benim kızımı üstelik dört aylık , gerçi yanında emziriyor musunuz bilmiyorum ama ben 1.5 saatte bir 90 veriyorum 😑
Cnarasaf kubraustaalioglu cokkk az veriosun anne sutu vermiyorsab gerci her bebege gore degisiyorda biz sadece mama veriyoruz 2.5 saatte 150 cc
Hulya55 kubraustaalioglu vallahi 120 cc falan yazıyorlar 150 bile.diyen var şaştım bende sizin gibi yapiyorum ama az diyorlar
Aselzhr Merve2019 Bende de aynı sıkıntı var 1 buçuk 2 saat emiyor benimki de hala da istiyor ağlıyor bende 50cc mama veriyorum sonra uyuyor bazende çıkarıyor hepsini Benim bebeğim 21 günlük daha
Sumeyye011 Aselzhr canım ben 45 günlük bebeğime ilk anne sütü veriyorum sonra 2 saate bı bazen 1 buçuk saatte 60 cc veriyorum doymazsa baktım ağlıyor 20 cc daha veriyorum yada emdırıyorum ama ilk mutlaka emdırıyorum. Aslında onun bı saati yok sen kendin ayarlıcaksın bebege göre değişiyor ya bence
Nur_erdm Aselzhr benm bebegimde sütü cıkartıyordu doktora götürdüm reflüsü varmış smdi mama içtiginde çıkartmıyor
Cnarasaf Merve2019 yok hyr gece neden yukseltiyosunki hep ayni oranda git ben gecede ayni veriorum mesela 8 de uyuyor sabah 7.30 uyaniyor gece 3.30 da kalkiyor birde 6da veriorm hep 150 cc ek gida verdigimde 90 cc veriorm pesinden tabikide
Cnarasaf Merve2019 ayyy pardon sizin bebisiniz daha cok kucuk ben nu olcuyu 5.5 aylik bebek icin soyledim ben o zmnlar hep 60 veriyordum
Zuleyha__19 NisaEla genel olarak bir buçuk saatte 90 veriyorum ama bazen yetmiyo 120 yapıyorum sanırım 650cc filan yapıyo gece de iki kere uyanıyo onları da saysak 800 diyelim 😂
nilaylaylay Benim bebeğim 36 günlük. Emziriyorum ama doymuyor sanırım. O yüzden sütümü sağıp günde 2 kere 50 cc sütümü veriyorum. Ama biraz çok veriyorsunuz bence. 3 saatte bir 50-60 cc yeter bence