belengaz Kızlar 2024 az kaldı baba vanga ve simsonların kehanetleri korkutuyor the times dergisi yine şifreli bi dergi kapağı yapmış. Umarım yeni felaketler olmaz ya son yıllarda sürekli biseyler deniyorlar zorla sonumuzu getiriyorlar ya
Prensesannesii44 belengaz gaybı Allah’tan başka hiçbir kimse bilemez. Kendi yazdıkları senaryoları işliyorlar
Nezzz_ DefneRana3881 Güneş patlaması nedeniyle elektronik cihazlar bozulacak eski dönemdeki gibi yazışma yoluyla haberleşilecek maymun virüs simpsonlar adam evine maymun alıyor beslıyor ve virüse yakalanıyor konularını işlemişler kendi kurdukları komploları işliyorlar yoksa bir halt bildikleri yok😂😂😂 Geleceği rabbimden başkası bilemez ne hadlerine rabbim korusun bizleri🤲🏻🤲🏻
Hilal096 Nezzz_ elektronik cihazlar bozulacak eski dönemdeki gibi yazışma yoluyla haberleşilecek iPhone mi daha yeni aldım böyle bir şeyi kabul edemem
belengaz Prensesannesii44 tabiki öyle ama baba vanga 6 şubat depremini bile tahmin etmesi ürkütüyor 😵💫
Annis-ogul Artik doğadan gelen birsey yok şeytan insanlar kendileri depremleri virüsleri tetikliyor çıkartıyor. Doğa olayları gibi lanse ediyor.hatay depremi gibi önceden planlanmış şeyler.allahim korusun bizleri … yeni depremler kapida
Seden Happybaby06 ben depremlerin yapay olarak gerçekleştigini düşünüyorum artik bu denli net tarih verildiğinde. Eylul ayinda da tatbikat yapilacakmis, Şubat depremi oncesi de yapilmisti sonrasinda 11 il etkilendi. Rabbim korusun.
milletsanakanalizemiolacak Deletedmom_110 yıllardır tutuyor birileri bir oyun çeviriyor ve bizde bu oyunun figüranlarıyız