Derya0655 Merhabalar oğlum 7 ay 23 günlük ve son 2 gündür gece 2 de uyanıyor. Sonra gözü açık bir şekilde neredeyse 2 saat yatakta duruyor uyumuyor. Uykuya daldıktan sonra da sürekli dönüp duruyor. Ama mızmızlanarak dönüyor. Derin uykuya geçemiyor. Böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba. Dişten ya da atak vs olabilir mi ?
alpinannesi__ Derya0655 benim oğlum da 7 ay 23 günlük bizimde aynı yaklaşık 10 gündür çok huysuz huzursuz alt dişin biri çıktı öteki çıkacak onun huysuzluğu diye düşünüyorum
rumukcumm Derya0655 aynısını yaşadık üstelik biraz uzunda sürdü ben çok korktum bundN sonra böyle mi olacak dedim ama çok şükür dişleri çıktı rahatladı birde bebekler yeni bir yetenek edindiklerinde birşeyi keşfettiklerinde bunu çok yapıyorlar şuan 10 ay 23 günlük çok farlklı bir hale büründü yine uykular geriledi çünkü yürümeye çalışıyor oyun oynamak daha da hoşuna gidiyor bu yüzden kendini uykuya bırakamıyor
Beyzaveduru Benim kızım da 3 gün sonra 8 aylık olacak. Dün bütün gün sadece bir kere uyudu gece iki defa 1 1,5 saat uyanıl kaldı. Gün iöieriisnde de sürekli mızıldıyor. Dişi mi çıkacak bilmiyorum 8. Ay atağı mıdır i. 1 haftadır böyle