burakdenizinannesi abnw Sanırım süt doluyor ve damlıyor bu iyi bir şeye işaret hem bebeğin emerken doyduğunu gösteriyor hemde süt kanallarının iyi çalıştığını gösteriyor bir videoda doktor söylemişti. Maşallah sütün geliyor canım
tombikinannesi abnw göğsünüze süt iniyor sızladığında süt her iki memeden de gelir emzirirken diğerini açıp bakın ondan da damlıyo 🥰
Asiye1102 abnw süt geliyor o zaman. 10 ay oldu hala sızlar benimkide. Bol bol sütünüz olsun inşallah 🌸
abnw burakdenizinannesi teşekkür ederim, bende kanallar falan tıkalı mi acaba oyuzden mi sızlıyor diye düşünüyordum😌
burakdenizinannesi abnw Rica ederim 🌸 benimde mesela emzirirken kaşınıyor ve göğüsüm dolarken göğüs uçlarım acıyıp göğüs etrafı kaşınıyor o da değişik bir durum. Allah korusun öyle olmasın emzirirken göğüs etrafında ki kanallara ovalayarak masaj yap tıkanan kanallar açılıyor ayrıca emzirmeden önce sıcak su torbası veya sıcak havlu koy kanallar açılsın
Yusraa61 O sizlama genelde aktigina işaret hatta bir dahaki sizladiginda göğsüne bak nasıl akıyor ziyan oluyor süt maşallah canım Allah’m sütüne şifalar boşluklar versin emziren bütün annelere
abnw Yusraa61 çok teşekkür ederim Allah razı olsun, bende tıkalı mi acaba diye düşünüyordum rahatladim 🥰