Zeynep1649 Kızlar 3 ay 23 günlük bebeğim var ve son zamanda saçlarım aşırı dökülüyo normal doğum yaptım ve çok kan kaybettim zaten normaldede kansızlık problemi olan biriyim sorum şu emzirme sürecinde biotin kullanabilir miyim aranızda kullananiz var mı
MademoiselleZengin55 Zeynep1649 Benim bebeğim de 19 aylık oldu.Ha bugün ha yarın biter dökülme diye bekledim ama bitmedi.Başladım bende biotin kullanmaya bi 10 gün kadar önce.Tırnaklarımda kırılmaya başlamıştı çünkü.Doktora da danıştım.Bir sıkıntı olmayacağını belirtti.
theblackvirgo Zeynep1649 bende normal yaptım kan değerlerim normal ama bir saç dökülüyor anlatamam moralim bozuluyor sağ ön kenarında açılma olmuş bilrsimdi bida hamileyim kel kalcam bu gidişle
Zeynep1649 MademoiselleZengin55 Solgar mi kullanıyorsun canım ben daha önce canfezanin kullandim ama o emzirme dönemine Uygun değil sanırım
MademoiselleZengin55 Zeynep1649 Evet Solgar aldım çünkü daha öncede doktor tavsiyesiyle yine Solgar’ın başka bi ürününü kullanmıştım süt yapsın diye .
Zeynep1649 ssum yok canım Canfezadan çok memnun kaldım ama emzirmeye Uygun değil kısa süre bekarken Solgarda kullanmiştim şimdi tekrar baslicam