Emine_elis Ocak da eşimin doğum günü ne alcm bilmiyorum fikir verir msnz kızlar neler olabilir ☺️ bugn akıllı saat alim dedim işte kullnamam fln dedi yine de alsam mk diğer zmnlae kullnsn die
Minel-_-3404 Emine_elis eşiniz doğulumu doğuluların çogunun dogum günü ocak ayinda😀🤭işin espirisi bir yana hangi takimi tutuyorsa onlar ilgili süprizler ve pasta güzel gibime gelir(benim esim doğulu ve dogum günü ocak ayinda ve cogu tanidigimin)
Emine_elis Acer şu aralar baktığı şey tlfn ona da bnm gücüm yetmez 😂☺️ kuzeninde bı mont beğendi ondn alım dedm oda çok şiş kaba duruyr fln dedi de yada marka bı eşofman takımı fln mı alsam
Acer Emine_elis bak tesbih olabilir uçlarına baş harfleri de koyuyorlar kutusuna da güzel bisey yazıyorlar elinde oldukça seni anımsar
Emine_elis Minel-_-3404 takım tutmuyor yok doğulu değiliz 😂🥰 akıllı saat alcm yaa napimm artk 😂 bide pasta fln tmm 😂😂
gunes3134 Emine_elis he o sıkıntıymış o zaman bişe alma güzel bi kutlama yapın güzel bi yemek basit bi hediye alırsın yine için rahat etmezse