Kubraaybars alparslan1_ ya sorma asıl olay bu kadını savunan bir dünya insan vardı hepsi çok zordaymış veriyormuş
2prensannesi__ Kubraaybars sanki herkes çocuğunu kolay büyütüyor bizlerde zorlaniyoruz ama ben asla böyle bişey aklıma gelmez yaa yazık cocuklara
Bebekyuzlu Dilararden çocuğa uyku ilacı vermek nedir arkadaş doğurmasını biliyorsan en sakin şekilde bakmasını da bileceksin gerekirse sabaha kadar uykusuz kal uyku ilaçı nedir ben inanmıyorum öyle şeylere hepsi yalan ve zararlı
2prensannesi__ Kubraaybars yazık ya çocuklara uyku ilacımı veriyormuş damlanın ne işe yaradığını bile bilmiyordum şimdi öğrendim 🤦🤦🤦
Kubraaybars 2prensannesi__ bunu anlatmaya çalıştık bizde bu olay olurken gece 1.30 du oğlum hala ayağımda sallanıyordu ama ben vermiyorum sonra en iyi anne sensin vs vs
Dilararden Kubraaybars ay ben şimdi tv izletme postunda 11 aylık çocuğuna diyanet çocuk izletip bir şeyler öğrendiğini söyleyen birini gördüm adhskndjsjs
yorgunanneeeee 2prensannesi__ 10. Ayında kullanmaya başladık yaşına girdikten 1 hafta 10 gün sonra yürüdü zaten
Dilararden alparslan1_ ama en azından üretici firma bile 4 yaş altına tavsiye etmiyor. Ama bunların gittiği doktorlar nasıl doktorsa her aylık bebeğe tavsiye ediyorlar bir de yanlış hatırlamıyorsam 6 damla mı ne
Dilararden Kubraaybars uyku damlası tartışması yine klasik bir gece ama bu kadın zırdeli. Her marka için ayrı post açmış zaman zaman.