Bugramert Kızlar oğlum 8 aylik geçen hafta hastalandı antibiyotik kullandik ondan beri huyu suyu değişti emmek istemiyor çok hareketli düşüyor bazen bir yeri mi ağrıdı dis desem 5 tane dişi var şuan anlayamadım uykuda ağlıyor atak mı acaba
TeacherrMom Bugramert merhaba bebeğiniz devam ediyor mu uykuda ağlamaya? Benm bebeğim de 8 aylık uykusunda iç çekiyor ağlar gibi zaten çok sık uyaniyor hiç dişi yok henüz bazen de inler gibi sesler çıkarıyor sizinki geçti mi
Bugramert TeacherrMom hayır malesef geçmedi çok uzun süreli ağlamaları olmuyor ama eskisi gibi gece uykusu da derin ve güzel olmuyor sanırım atak haftasındayız
Aysenur0 Hastalık geçirdikten sonra kulaklarında akıntı yada enfeksiyon olabiliyor özellikle gripten sonra o ağrı yapabilir doktorumuz söylemişti geçen gün
Mksc Benim bebeğimde 8 aylık geçen hafta boğaz enfeksiyonundan dolayı antibiyotik kullandı bizde de 10 gündür uykuda ağlama gündüzleri uyumama geceleri sık uyanma var normalde doğduğundan beri geceleri deliksiz uyur atak veya diş diye düşünüyorum
salakmisincemilee Bugramert 8.ay atagi ataklarin babasi 4. ay atagini sollar gecmis olsun keske cocuklar hic hasta olmasa