brglllckrrr 5 aylık bebeğine pirin unundan muhallebi yapıp ywdiren varmı acaba sadece akşam yatmadan önce mesela
1pekmom_ brglllckrrr ek gıdaya başlamadıysanız sakıncalı olabilir kabız olur bağırsaklar hazır olmadığından, biraz erteleyebilirsiniz pirinç ununu bence, onjn yerine irmiklr yapın
YoncaGulce brglllckrrr neden acele ediyorsunuz anlamadım mama ya da anne sütüyle doyuyorlar zaten yok yere bağırsak sistemini bozacaksınız evladınızın yapmayın 6 aydan önce kullanmayın öyle şeyler
eli391_ Ya bende gittim hippin tahıl bazlı ek gıda elmalı olanından aldım hazırlanışı olarak ben gittim muhallebi tarzı kaynattım verdim meğer öyle değilmiş kaynatmamak lazımmış napacam bilmiyorum çocuğa da verdim sence bişe olur mu bizimkide 5 aylık
1pekmom_ eli391_ kıvamı değişil oluyor canım bi sorun olmaz, bende bazen kaynar suyla yapıp soğutup yediriyorum, bazen ılık suyla yapıyorum kıvam farkı oluyor
NasideDemir İyi akşamlar sakın öyle bir hata yapmayın pirinç unu kilo için kullanacaksanız çok gereksiz ve sağlıksız ayrıca her ne kullanırsanız kullanın yatmadan bir saat önce vermiş olun yoksa reflüye sebep olursunuz
eli391_ 1pekmom_ Ocakta bildiğiniz pişirdim muhallebi kıvamında katılaşana kadar kaynattım ama öyle olmicakmş dediğiniz gbi olması gerekiyormuş ben yanlış yapıp verdim
SemaKa Benim oğlumda 5 aylık bende önce midesi alışmadigi için yoğurt ve sebzeyle basliyacam sonra irmikli muhallebi en son pirinç ununu vermeyi düşünüyorum çünkü kabız yapabiliyor