Catlakbiranne Babasının kopyası Klonlama işlemi gerçekleşmiş resmen Huylarının çoğu teyze baba Benden aldığı tek şey deli yatması yatarken yerinde duramaması ve gezmeyi sevmesi😅
Feyzosumunannesi Catlakbiranne Eşimin tarafı Annem ile ablama benzetiyor 💃 Bizi tanımayan kişiler bana benzetiyor 🤩
bebitonunannesi_ Catlakbiranne çabuk vazgeçmesi ben ,tipi azcik babasi, yüzü sıfatı babam ,karseşlerim azıcık da ben
[silindi] Catlakbiranne Kafa yapısı Çene gamzesi Kirpikleri, babası Saç rengi Göz rengi Ten rengi, tabii ki ben. En güzel özelliğini benden almış. Aşkım, oğlum 💚💚💚
fatmaktoprakci [silindi] Ayy benim kızımında kafa yapısı , göz , kirpik aynı babası Burun , yanak , dudak , çene ve tabiki ten rengi aynı ben güzel bebeğim😂
Melekmirac Catlakbiranne ben ben ben kendimi dogurmusum resmen sadece kafası babasına benziyo bide inadı 🤔🤔
sweetangell Catlakbiranne benimki hık demiş babasının burnundan düşmüş benden bi tek Gamze almış bi de ayakları benziyor eşimin ayakları ince uzun benimde biraz tombiş onunda öyle 😂
Blg_szr06 sweetangell bnmkide aynı babası tek ayakları bana benziyor ama ben hep eşimin bebeklik fotosuna hayrandım ondan böyle oldu 😅🙈🥰
Biz4kisiyizkardes Catlakbiranne kızım doğduğunda aynı babasına benziyordu şimdi 4 yaşında bana benzetiyorlar, oğlum da 5 aylık oda babasına benziyor büyüyünce ne olur bilmem 😃
ugurbocegi03 Catlakbiranne kirpikleri , gözleri, gamzesi babası burnu ağzı gülüşü herşeyi ben kafa yapısı yüz yapısı falan ben tabi bnde de gamze var o yüzden gamzeli oldu galiba anne baba da gamzeli olunca 😅☺️
ilkaay0 Catlakbiranne 7 aylık erkek evladım var şimdilik huy olarak da görünüş olarakta tıpkı ben 😍 sadece çenesi ve kulakları babasına benziyor 😁🧿
Miran474 Catlakbiranne herseyı ile babası ama babası derki sahtekarlııgı ile aynı sen sen bana çok sahtekarsın der 😂😂😂