Ewiue Herkese merhaba arkadaşlar 6 aylık bebeğim inanılmaz derecede çığlıklar atıyor sanki kendince oyun oynuyor ya da sinirden yapıyor gibi sesi kısılacak diye de endişe ediyorum aynı durumu yaşayan var mı aceba ?
GonulAyd Ewiue biiiz 🙋♀️🙋♀️🙋♀️🙋♀️ yeni sesler kesfediyor seside kısılmaz merak etme. Benim bebegim diş agrısındada cıglıklar atiyor
Nagihanalya Ewiue benim bebeğimi anlatmışsın bizde 6 ayligiz🤣 birde tepeye bakarak mi atıyor çığlıkları 😁
Pinkbery Ewiue 😀 hepimiz aynı dönemlerden geciyoruz malesef 🤷birkac aya unutacak yeni şeyler yapmaya başlayacak😀😀
hunilimomm Ewiue bazen oluyor sanki ateşe atmışsın gibi çığlık atıyor 🤣 oyuncaklarıyla oynarken bağırıyor yada bizle konuşurken sesini keşfediyor ve sen onunla hangi ses tonuyla konuşursan oda onu taklit ediyor 🤣 şimdi öpücük atar gibi ses çıkarıyor ağzını o şekil yapıyor 6 aylık
Hs20 Nagihanalya ay biz biz oleyiz iste sanirsin tavanda cesitli seyler var gibi bakiyo ciglik basiyo bakiyo ciglik basiyo masallah bebislere 😁😁
Ewiue hunilimomm öpücük Faslını geçtik cok oldu 😂 birde 3 saate bir mama yerdi sımdı 2 saate düşürdük bugun hep oyle yaptı gece bir defa uyanırdı suan 2 saate bir uyanıyor
Hs20 Ewiue 6 ayliksa iyi dd biz 4 aylikken basladik sesi yükselttikçe yükseltiyor sagolsun susmuyo yapma dersem.de daha cok bagirmaya calisiyor😁😁😁
Ewiue Nagihanalya bizimde erkek Bunlar dahami cok yapıyor yoksa aman Allah im uykular yine haram oldu oysa ne guzel uykusu vardı sımdı ne gündüz kaldı ne gece
hunilimomm Ewiue biz daha yeni keşfettik öpücüğü gel gel yapıyor eliyle yere koyuyorum yuvarlana yuvarlana halınin ucuna gidiyor parkeye vuruyor halıyı tutup kaldırıyor koltuğun altına giriyor😁 Bizimki sürekli emiyor 😁
Daisyy Ewiue 6 aylığız 1 haftadır falan böyle çığlık atıyor anlamsızca bağırıyor oyun gibi yeni keşfetti
Ewiue Arkadaşlar 6 ay aşısında ishallik oluyor mu ? Bebegım hic ishal olmazdı dun aşı yaptırdık bugun iki defa ishal olarak kirletmiş bezini