Anne24 Hala bu sorunu yaşayan varmı napabılırım resmen yanlardan saçım açılmıs cok azaldı dökülmekten nasıl gecıcek
liyosunannesi23 Anne24 bi süre sonra kendiliğinden geçiyor benimde tutam tutam dökülüyodu kel kalcam zannetmiştim birden durdu
Alp02 Anne24 moltofer ve decavit kullan benim de aşırı dökülüyordu kullandım geçti doktoruna sorup kullan
Halece Doğumdan sonra çoğu kadının kaçınılmaz sonu sanırım , bende kel kalacağım sanmıştım ama zamanla düZeliyor çok şükür ve farmasinin çörek otu şampuanını kullanmıştım dökülen yerlerden çıkarttı saçlarımı
Tugce1 Bende de aynı sorun🤦🏼♀️ Evin her yerinde saçlarım bunun için doktora dahi gittim hamilelikte nasıl saçlar gürleşiyor çıkıyor ise doğum sonrası o gelen saçlar geri dökülüyormuş bu süre maksimum 2 yılı bile bulabiliyormuş bazı kişilerde. Ama buna ek olarak ben de vitamin eksikliği falan var ilaç yazdılar onu kullanıyorum.
edaydogan Anne24 valla bana öyle demişti baya baya benimde önlerim açılmıştı şimdi yeniler çıkıo tel tel
liyosunannesi23 Anne24 valla benim hamilelikle saçlarım baya gürleşmişti , dökülünce orantılandı sanırım ☺️
Ssssraa Postu ben yazdım sandım o derece aynıları. Oğlum beş aylıksaçlarım fena dökülüyor araları açılmış