balli_cilek Busraens 6 aylık 6 kg falandı sanırsam ki fazla kilomuzda yok doktor o yüzden ek gıdaya geçelim dedi ama geçemiyoruz bi türlü ya da ben brceremiyorum 🤷🏻😒
Busraens balli_cilek og natural dan aldim karadut pekmezi cok sekerli degil biz sevdik tavsiye ederiz 😀
Busraens balli_cilek sen kemiksularni kaynat icinede biraz ekmek dogra gecir blendardn icir sifa olsun yarasin insallah bi tik zayfmia evt toplar insallah ben gun asiri bide yarim muz veriyorum kabiz olmucak sekilde o da guzel kilo aldiriyo bebislere verebilirsin
balli_cilek Busraens pekmezi bende alayım oda güzel kilo yapar sanırım, ay inşallah ya çorbaları vereyim artık yoksa böyle olmayacak tavuk suyu için falan erken mi bide tavuk suyunu nasıl yapabilirim organik tavuk mu alcam yine 😒
Sebusebu balli_cilek benimki 7 aylık. Tam 6 aylıkken başladık yogurt corba tarhana sebze corbaları direk verdim
balli_cilek Sebusebu bende başlayayım l zaman ya çünkü vermedikçe yemeyecek ben hep ağır mı olur acaba daha küçük yer mi acaba diye düşünüyorum veremiyorum bu seferde dedğim gibi yemeyecek hiç ki yemiyorda 😒
Minikanne28 Bendede durumlar aynı anne sütü delisi oldu ek gıdaya geçtiğimizden beri bazen ağlıyorum yemiyor diye doktora götürcem hatta 🥲
balli_cilek Minikanne28 ay ayyy anne olmak ne kadar zormuş çok gğzel Rabbim acılarını göstermesin ama bir lokma yesinler diye gözlerinin içine bakıyoruz ☹️
CihangirAslan0 balli_cilek bence korkmayın hassas davranınca gerçekten bebeklerde mızmız ve iştahsız oluyo
CihangirAslan0 balli_cilek ben 7.ayda başlamıştm katmaya ve kattıktan sonra bebeğim daha iştahlı içer olmuştu oh be dedi resmen 😅 sonuçta onlarda biyerden sonra saman gibi şeyler yemek istemiyolar 😅
Busraens CihangirAslan0 yani cay kasigi bisey yapmaz yapsa farkederm cok degl sonucta kilo alimini desteklesin bagisikligi bi tik guclensin diye veriyorum
Busraens Bende kizima cok garip yogurt ve yogurt corbalarni sevdiremiyorum asla begenmiyo sirkeleniyo verdikce nedense
balli_cilek CihangirAslan0 soğan iim bekliyim o zaman az daha 😂 tarhanayı organik gurmemden aldım onu bi deniyim belki sever ☹️😂
Busraens Busraens yani suana kadar kizimin en nefret ettigi sey yogurt kesin birde bal kabagi asla sevdiremedim
balli_cilek Busraens bizimkide normal kabağı patatesi sevmedi havucuda ay bizimki sanırım hiçbir şeyi sevmedi ya 🤦🏻♀️😂