Bebekyuzlu Guzelanne19 onu bende çok istiyorum bacım yaa Para beni kör etsin nankör etsin istiyorum djsnsns
nehirsude0 Bebekyuzlu ay keske kotu ben olsaydim kizım icin korkuyorum eger 5 sene yasarsa kizim 5 yasindan itibaberen iftiraya ugricak herkese hirsiz damgasi vurdu en sonda bana iftira atti ama agzinin payini verdim normalde yaslilari çok severdim yalan degil bu kadin baska ama yüzü şer gibi ayni eger kizimada aynisini yapsin onu yasli demem yolarim 😅
ecrinreyyan Gktgshr şaka yapmayın bu konuda ya. Aranız iyi olmayabilir ama şakası bile kötü. Sanırım hayatınızda kimseyi kaybetmemişsiniz.
Bebekyuzlu alparslan1_ ben hiç diyet kadını değilim 😄69 kilo ile hamile kaldım 90 bitirrdim tabi bu 2 sene önce şuan 71 kiloyum ama iyice erimek istiyorum
Merveio14 Bebekyuzlu öncelikle eşimin evladımın sağlıklı mutlu huzurlu olmaları kendim içinde tek istediğim uyumak :)
zehra15 Bebekyuzlu bir bakayım ne tür hedefler var diye de aradığımı bulamadım daha guzel şeyler bekliyordum Benim hedeflerim Kpss den 80 üstü puan almak Ingilizce mi b2 seviyesine taşımak Ehliyet almak En az 12 kitap okumak( her aya 1 kitap) İbadetlerimi daha güzel yapmak Henüz karar vermedim bir konuda yeni başlangıç yapmak örneğin resim çizmeye başlamak veya bir konuda eğitim almak aşçılık olabilir mi diye düşündüm şuan Böyle hedeflerim var
Bebekyuzlu zehra15 Anladığım kadarı ile çoğu kişinin hedeflerin yok zaten sohbet amaçlı yazılıyor bende kırmamak için cevap veriyorum.. Umarım bütün bu hedeflerin ile başarılı olup en iyi yerlere ulaşırsın 🌸
bebitonunannesi_ Bebekyuzlu kendimi geliştirmek, mutlu olmak, psikolojik destek almak, acılarımin üstesinden gelmek, oğlumla güzel vakit geçirmek