sumeyyeayr5 Bebeğim 6 aylık olunca işe başlayacağım. Öğretmenim ve haftada 3 gün ve 4 saat çalışacağım. Bu sürede bebeğe eşim bakacak. Çevremdekiler erkek çocuğa bakamaz diyor. Sizce?
miracatilla sumeyyeayr5 kız niye bakamasın. Annesi olmayan tek başına aslanlar gibi çocuk bakan ne babalar var. Kişiliğine göre değişir bu dediğin. Benim 10 yaşında abim onu çok tarlaya götürdüler ettiler diye annemle beni bir kere tarlaya yollamamış. Oturmuş bana bakmış. Hem erkek hemde kendi çocuk daha düşün. Şimdi bir oğlu var karısından güzel bakıyor valla. Boyle düşünüp kendini yıpratma bence.
tineanigra sumeyyeayr5 çevrenizdekilerin etrafındaki erkeklerde babalık vasfı yokmuş demek ki :) gayet de güzel bakar yeter ki sorumluluklarını bilsin
Catlakbiranne sumeyyeayr5 Tabiki bakabilir Babası sonuçta Eşinizden eminseniz neden bakamasın Asla gözüm arkada kalmadan bırakırım ve mükemmelde bakar
Busniltos Bende kocama cook guvenırım. 1 aya işe baslayacagım, 2 hafta kocam bakacak, sonra annemler vs kaynanamla dönecekler.
Tombikdonerartikcokpahali Ben 3 gün hastane de yatış yaptım bensiz asla durmaz dediğim kızım beni aramaz oldu düşün 😅
sumeyyeayr5 Benim eşimde güzel vakit geçiriyorlar. Farklı farklı aktiviteler yapıyorlar. O bakarım diyor. Fakat bazıları kendi eşleri bakmadığı için rezil olursun diyor. Farklı bir şehirde çalışacam. Ailem olmayacak. Hiç bilmediğim bakıcıyada vermek istemiyorum çocuğu. Bildiğin bakıcıya da verilmez bence bu devirde. Güvenemiyorum
tineanigra sumeyyeayr5 benim ikizlerim var ben şuan çalışmıyorum ancak işim olduğunda eşim bakıyor hiç zapt edemezse atıyor arabaya gezdiriyor. Yedirir içirir alt değiştirir oyunlar oynar ben anne olarak ne yapıyorsam o da aynısını yapabiliyor. Sizinki de yapar en az sizin kadar iyi bakar
sumeyyeayr5 Ben çalışırken bir kafam dağılır iyi olur diye düşünüyorum ama okula da gidip eve tahammülüm kalmaz diye de korkuyorum açıkçası. Öyle bir durum olur mu sizce
Selambebek sumeyyeayr5 valla öyle de güzel bakar ki , yeter ki işlerine gelsin , ben eşimin benden bile iyi bakacağına eminim o derece yani 😂
Sinem61 sumeyyeayr5 ben de öğretmenim ben de uc gun çalışıyorum iki gun annem bir gün eşim bakıyor. Eşim cok da güzel bakıyor hem de sabahtan aksama kadar. Bosverin başkalarının söylediklerini
AEgemm sumeyyeayr5 benim arkadaşlarım var birisi işe gidiyor diğeri bakıyor o da babası sonuçta neden bakamasın ☺️
Mrsada sumeyyeayr5 4 saat uzun bi süre değil hem bebeğin de babayla vakit geçirmesi alışması lazım biberonla beslenmesini yapabiliyorsa altını alabiliyorsa bakar neden bakamasın
Fasulye12 sumeyyeayr5 bebeğim 5.5 aylıktı işe başladığımda. Yaz tatiline de 1.5 ay vardı . O süre boyunca eşim izne ayrıldı ve o baktı. Valla ne yalan söyleyeyim bu kadar da iyi bakabileceğini hiç düşünmemiştim.
mobesebesir sumeyyeayr5 bence bakabilir. Eşimden pay biciyorum alt değişme üst degistirme uyutma banyo vs yaptırır ama yemek konusunda yemiyorsa aç kalsın der geçer bide telefon televizyon konusunda güvenemiyorum
sumeyyeayr5 mobesebesir yemek konusunda problem yok ama televizyon telefon konusunda bende pek güvenemiyorum. Uyarıyorum ama ne kadar uyacak hiçbir fikrim yok 😅
ArvenMom sumeyyeayr5 kızımızı yıkıyo uyutuyor besliyo ek gıda hazırlıyo kıyafetlerini giyip çıkarıyor bi annenin yapması gereken herşeyi yapıyo benim dışarda işim varken eşim bakıyo ve gözüm asla arka da kalmıyor neden bakmasın bence bakabilir