Alyadeynek Bebeğim 9 ayını bitirmek üzere ama hala bir emekleme yok oturuyor fakat bir süre sonra geri atıyor kendini arkasına destek yapıyorum ama durmuyor bir süre sonra sıkılıyor ne yapabilrim emeklemesi ve oturması için 😒
Zmnl19 Alyadeynek canim her vocuk syni olucak die bisey yok hepsi birbirinden farkli ama 9 aylik oturmamasina bende suan sasirdim endiselenilcek bsy oldgnu dusunmuorum bnm kizim biraz once gidior ondn once doganlardanda hic ilgilenmedimde bu konuda acikcasi bazi seyler bebeklerin biraz yapisiylada ilgili bence 6. Aya bugun girdik ama 5.5 aylikken emekliodunve iki disi cikti ilk disi 4 aya girince patladi
Dln Alyadeynek yani endiselendirmek istemem ama 8.aya kadsr tam oturmasini bekleriz demisti doktorumuz.cunku o aylarda kizim normal oturup oyuncaklariyla uzun sure oynuyordu.sordunuz mu doktorunuza bu durumu
Alyadeynek Dln pazertesi soracağım ondan 15 gün büyük çocuk emekliyor ve kendisi oturuyor emeklerken 🙄
Alyadeynek Zmnl19 bizim üstte 5 alttaa 2 dişimiz var .. yaa oturuyor ama bir süre sonra geri atıyor kendini isine gelmiyor bence oturmak diye düşünüyorum ben açıkçası tembel biraz sanırım 🤗🤷♀️
Zmnl19 Alyadeynek Bazi bebekler biraz rahatina duskun oluyor ve dusmekten korkuyor kimiside 😆 arkadasimin bebegi var ayni zmnda dogdular ne yaptiysak cocugu emekletemedik bsylerle ilgilendiripnobjeye gitsin istioruz suratimiza bile bakmior🤣🤣🤣